Lazette van de Fugleholt

Født: 23/5-2011
Reg: 201103414

Kåringsstatus: VB
Har ej været stillet.

F: Uwe 458
M: Jiduna af Stasevang - 2.pr. Ster
MF: Onne 376 Sport

Højde: 168 cm 

 

Jeg har nu taget en meget svær beslutning, da jeg desværre må erkende, at jeg ikke har den tid, som min kære hoppe fortjener.
 
Smukke Lazette van de Fugleholt (daglig tale Flicka) er en moden og meget mild hoppe, som rigtig gerne vil sine mennesker og knytter sig meget til dem. Jeg har kun haft flicka i 15 måneder, men jeg kan ikke få tiden til at slå til, og jeg har simpelthen så dårlig samvittighed over at have så god en hest stående, som slet ikke får udnyttet sit potentiale eller får stillet sit behov for samvær med sit menneske.
 
Flicka har gået som elevhest på en horsemandsship-rideskole, inden jeg fik hende.
 
Flicka er klikker-trænet, aldrig redet med bid (kun hackamore) eller andet end en lammeskindssadel, hvilket fungere super fint. Hun er primært redet på skovtur hos mig, men har også erfaring på bane.
 
Jeg ved at Flicka har haft et føl og, at hun er en god mor. Føllet er ikke stambogsført, da hingsten var en P.R.E. Hun kan med fordel kåres, hvis man ønsker dette.
 
Flicka er trafiksikker og trailervant, men hun har brug for træning i forbindelse med at tage ud alene, da hun er meget knyttet til flokken, og hun her bliver lidt usikker. På folden er hun førehoppen.
 
Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem købere, da det er meget vigtigt for mig, at hun kommer det rette sted hen. Hun skal til sin endestation, hvis hun skal fra mig.
 

Pris: 60.000 kr

Kontakt: Liv Dupont
Tlf: 22 26 25 66
Mail: Livdupont87@gmail.com 

Postnummer: 4593 Eskebjerg