Lazette van de Fugleholt

Født: 23/5-2011
Reg: 201103414

Kåringsstatus: VB
Har ej været stillet.

F: Uwe 458
M: Jiduna af Stasevang - 2.pr. Ster
MF: Onne 376 Sport

Højde: 168 cm 

Feminin og elegant hoppe søger nye græsgange

Jeg har af flere omgange sat Flicka (daglig tale) til salg, men har fortrudt så snart, der kom henvendelser på hende. Nu har jeg tager en endelig beslutning om, at hun skal videre, da min livssituation gør, at jeg ikke har den fornødne tid og overskud til hende, som hun fortjener og mangler.

Smukke Lazette van de Fugleholt (Flicka) er en moden, feminin og meget mild hoppe, som rigtig gerne vil sine mennesker og knytter sig meget til dem. Jeg har kun haft Flicka i 2 år og med det ønske, at hun skulle blive hos mig. Jeg kan desværre ikke få tiden til at slå til og jeg har simpelthen så dårlig samvittighed over at have så god en hest stående, som slet ikke får udnyttet sit potentiale eller får stillet sit behov for samvær med sine menneske.

Flicka har gået som elevhest på en horsemandsship-rideskole, inden jeg fik hende - er klikker-trænet - aldrig redet med bid (kun hackamore) - eller andet end en lammeskindssadel, hvilket fungere super fint. Hun er primært redet på skovtur hos mig, men har også erfaring på bane.

Jeg ved at Flicka har haft et føl og, at hun er en god mor. Føllet er ikke stambogsført, da hingsten var en P.R.E. Hun kan med fordel kåres og benyttes til avl eller show, da hun virkelig er god i hovedet og et elegant og smukt og kærligt væsen.

Flicka er trafiksikker og trailervant, men hun er lidt usikker i forhold til at tage ud alene. Dette vil dog kunne løses ved kontinuerlig træning, som jeg desværre ikke har haft tiden til. Flicka er tillidsfuld og følger mig overalt, hvor jeg går på folden. Flicka tager gerne førehoppe-tjansen i flokken.

Flicka er passet med smed, vacciner, fysiologisk massage osv.

Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem købere, da det er meget vigtigt for mig, at hun kommer det rette sted hen. Hun skal til sin endestation, hvis hun skal fra mig.

Pris: 55.000 kr

Approx 7400 Euro

Kontakt: Liv Dupont
Tlf: +45 22 26 25 66
Mail: Livdupont87@gmail.com 

Postnummer: 4593 Eskebjerg

Del siden