Juweeltje van Schwartz 

Født: 29.05.2019Reg: 201902364

 

Kåringsstatus: Stb 3. pr.

1.pr. som føl

 

F: Epke 474 Sport-Elite
M: Stiensje van Swichum – Stb. 3. pr. Sport
MF: Ielke 382 Sport

 

Højde: 165 cm i juni 2023.
Forventet stangmål 168 cm.


 

Denne sorte smukke juvel sættes nu til salg. Det er med grædende hjerte, at jeg må gå af med Juweeltje. Jeg må erkende, at jeg ikke længere har tiden til hest, og Juweeltje fortjener virkelig at få en ejer, der kan overøse hende med kærlighed. Hun er sådan en sød og kærlig hest.

Hun kommer altid når man kalder på hende. Hun står pænt på staldgangen ifm striglen og opsadling, og hun stjæler gerne lidt nus og kram undervejs. Hun knytter sig rigtig meget til sit menneske, og vil følge en, hvor end man går. 

 

Hun blev gjort ryttervant i sommers i Holland ifm kåring. Selvom der går lidt tid imellem hver gang, hun bliver reddet, så er hun super sød.

Hun har en dejlig skridt og en fantastisk trav. Hun var i fin balance, blød og lydig i de to gangarter. Hun springer an korrekt i galop på begge volter, men mangler en del balance og træning her. Hun har brug for en rutineret rytter med grundridning og balance på plads, der kan vise hende vejen frem med klare signaler. Med rette rytter kan hun komme langt i dressuren. Hun kommer ud af en linje med mange sports heste.

 

Til kåring manglede hun kun 0,5 point fra at blive 2.pr. Ster og fik ord med på vejen både fra dommer og Tsjalling fra Stal fan de Kadyk, at hun burde stilles igen og suppleres med en IBOP. Dette var mit mål for i år, og vi var også på rette vej, men da min tid er knap, når jeg desværre ikke selv at forfølge drømmen for Juweeltje. Som ny ejer af Juweeltje bør man derfor klart overveje at stille hende til kåring igen og ride en IBOP, så hun kan blive Ster. 

 

Skal denne gudesmukke juvel med lang svanehals og lange slanke ben blive din? Så tøv endelig ikke med at komme ud at møde hende.

 

Udstyr kan købes med mod merpris. 

 

Pris: 65.000kr

Approx 8700 Euro

 

Kontakt: Michelle
Tlf:  +45 42 75 49 41Mail: michelle_skou@hotmail.com


Postnummer: 8700 Horsens

Ju2
Ju1
Ju7
Ju6
Ju5
Ju3
Ju4
Ju01
Ju02
Ju03
Ju04

Del siden