Matisse van Krøjgaard

Vallak
Født: 06.05.2020
Reg: 202003466


Kåringsstatus: VB H

Ej stillet.


F: Matthys 504 Sport-Elite
M: Amalia-Vrouwkje - 2.pr Ster
MF: Leffert 306 Sport Pref


Højde: Ca 163 cmFantastisk og unik vallak på 3 år søger sin nye bedste ven. Jeg må desværre indse, at tiden og økonomien som studerende kræver en reducering i hestehold, og det er derfor med et tungt hjerte, at min lille sorte basse sættes til salg. Jeg har haft ham fra, da han var 6 mdr., så beslutningen har ikke været nem.

Søger en kærlig, hestekyndig person, der vil tage ham under sine vinger. Matisse, til dagligt kaldt Matti, er en skøn dreng med masser af udstråling, potentiale og personlighed. Han er en rigtig gadedreng og vil være et oplagt emne til showhest eller dressur. Han er en flot langbenet dreng, der pt. måler omkring 163cm, og han vokser stadig (både højde og drøjde).


Han er ikke en begynder hest, da han både er meget ung og samtidig kræver det, at man kan arbejde med ham og ikke mod ham. Han sælges derfor ikke til hvem som helst. Matti er i gang med at blive ryttervant, og der er ligger et solidt jordarbejde i ham, og jeg benytter Horsemanship baseret på den Californiske stil. Matti er typen, der altid løber en i møde med glæde og elsker selskab (mennesker som dyr).

Han står pænt ved smed og kan nemt tages ind fra fold og strigles alene på staldgangen.
SOLGT!!

Ma2
Ma1

Del siden